Opékaná rybí směs
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Vypadá to zajímavě, ale možná by byl chutnější pastinák než petržel. Pastinák peču společně s brambory a mrkví a je to moc dobré.
Langoše II.
Pavlišovský řízek
Vepřové řízečky s nivou a smetanou
Velikonoční jidáše
Kokosovo-medová roláda
Květák - nakládaný, sterilovaný
"Štafetky" - zákusky, roláda, řez
Jidáše - sádlové
Cappuccino roláda
Těstoviny s pancettou a hráškem
Pečená kachna s houskovými knedlíky a…
Francouzský toast ze zbylé vánočky…
Zelňačka s klobásou
Šneci z listového těsta se slaninou a…
Panna cotta s granátovým jablkem
Sýrové kuličky
Čočka s bylinkami a uzeným masem
Čerstvé kimchi