Opékaná rybí směs
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Vypadá to zajímavě, ale možná by byl chutnější pastinák než petržel. Pastinák peču společně s brambory a mrkví a je to moc dobré.
Bramborové krokety
Svíčková Wellington
Šlehačková roláda III.
Žampionový salát pro mlsné
Těstíčko jako od vietnamců
Omáčka z vepřových jater
Bulgurové rizoto s hlívou
Filet z candáta se šťouchaným…
Kakaová bábovka s čokoládovou polevou
Topinky se smaženicí
Jihočeská kulajda podle časopisu F.O…
Topinky s houbami a čedarem
Dýňové muffiny
Koláč s kaki a skyrem
Houbový guláš
Podzimní salát Coleslaw
Ginger shot
Tvarohové řezy s mákem