Opékaná rybí směs
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Vypadá to zajímavě, ale možná by byl chutnější pastinák než petržel. Pastinák peču společně s brambory a mrkví a je to moc dobré.
Hovězí maso pěti vůní
Tvarohový koláč s ovocem III.
Rybízový koláč II.
Bylinková bageta
Rybí pomazánka od babičky
Masovo-zeleninová rýže
Jogurtové kuřecí (krůtí) řízky -…
Barevné hrnkové knedlíky
Krkovička na hrášku
Chili con carne
Masopustní koblihy dle časopisu F.O.O…
Krémová brokolicová polévka s česnekem
Španělské „španělské ptáčky“…
Tvarohová bábovka s vanilkou a hruškou
Turecká vejce
Palačinka z trouby s karamelizovaným…
Snídaňová tortilla
Chleba s avokádovou pomazánkou a vejci