Opékaná rybí směs
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Vypadá to zajímavě, ale možná by byl chutnější pastinák než petržel. Pastinák peču společně s brambory a mrkví a je to moc dobré.
Jidášky našich babiček
Mazanec ze sušeného droždí
Brokolice s uzeným tofu
Pečená zelenina na lžíci oleje
Pečená sekaná v zelenině
Jemná vajíčková pomazánka
Vegetariánské kari s kurkumou,…
Cibulové (pórkové) vepřové maso
Dietní bezlepková žemlovka
Vietnamská polévka
Česnečka
Závin se zelím a uzeným masem
Hruškový crumble s perníkem
Šneci z listového těsta se slaninou a…
Šmyklavé (klouzavé) budějovické…
Pečené bramborové lupínky
Kachní paštika
Banánové lívance s kokosem a jablky