Opékaná rybí směs
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Vypadá to zajímavě, ale možná by byl chutnější pastinák než petržel. Pastinák peču společně s brambory a mrkví a je to moc dobré.
Kotlety plněné šunkou a sýrem
Volské topinky
Smažená hlíva
Kuřecí řízečky - marinované
Dort stracciatella s ricottou
Nektarinkový koláč
Závin z listového těsta se zelím a…
„Šiml“: makovo-tvarohová náplň do…
Guláš s hráškem
Pečené citronové kuře s jablky a…
Houbová omáčka s bramborovými buchtami
Dršťková z bedel
Tvarohové řezy s mákem
Kyseláče s rozmarýnem a jalovcem
Podmáslový koláč s jablky a…
Houbové ragú s nudlemi
Ginger shot
Rizoto s kuřetem a liškami