Opékaná rybí směs
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Vypadá to zajímavě, ale možná by byl chutnější pastinák než petržel. Pastinák peču společně s brambory a mrkví a je to moc dobré.
Babiččiny rarášky
Trvanlivé sušenky
Zapečený pangasius
Vepřové medailonky s pepřovou omáčkou
Italské kari rizoto s králičím masem
Čokoládový koláč "kokoska"
Kávový korpus
Kořeněné kuřecí řízky v těstíčku
Kuřecí tandoori směs se zeleninou
Quiche s červenou řepou a sýrem
Polévka z pečené mrkve a červené čočky
Cuketové kuličky v rajčatové omáčce
Houbová omáčka s bramborovými buchtami
Hrnková dýňová roláda
Křížaly - sušená jablka
Makovec se švestkami
Huevos rancheros
Kotlety s ořechy a smaženou cibulkou