Opékaná rybí směs
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Vypadá to zajímavě, ale možná by byl chutnější pastinák než petržel. Pastinák peču společně s brambory a mrkví a je to moc dobré.
Hovězí maso na pepři
Kakaovník
Dezert Pavlova
Vepřové koleno marinované
Svařené víno
Bílá vosí hnízda (marcipánová chuť)
Panna cotta s malinovou omáčkou
Dvoubarevné margot řezy - píchané
Volské oko v chlebu
Plněné batáty
Klasická zelňačka
Švédské masové kuličky
Litý perník s jablky
Nejjednodušší gratinované brambory
French toast
Mačkané brambory
Vanilkový cheesecake
Dršťková polévka z václavek