Opékaná rybí směs
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Vypadá to zajímavě, ale možná by byl chutnější pastinák než petržel. Pastinák peču společně s brambory a mrkví a je to moc dobré.
Burgundská hovězí pečeně
Boloňské špagety po anglicku
Coleslaw - podzimní vitamíny
Kuřecí noky do polévky
Pudinkové řezy čtyř barev se…
Hrnková buchta s kokosem a polevou
Ostružinový řez
Čočková polévka s klobásou a zeleninou
Makovník, Makovec
Čočka na kyselo
Česneková pomazánka se sýrem
Čočka s bylinkami a uzeným masem
Šneci z listového těsta se slaninou a…
Chlebíčky s ančovičkami
Zelňačka s klobásou
Sýrové kuličky
Panna cotta s granátovým jablkem
Čerstvé kimchi