Opékaná rybí směs
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Vypadá to zajímavě, ale možná by byl chutnější pastinák než petržel. Pastinák peču společně s brambory a mrkví a je to moc dobré.
Přírodní řízek
Těstoviny se špenátem a žampiony
Arašídové máslo
Rýže se zelím a mletým masem
Plněné brambory s rajčaty a…
Lasagne bez bešamelu
Ruské okurky - rychlokvašky na slano
Zeleninový salát s rukolou a opečenou…
Borůvkový koláč
Smažený kapr bez kostí
Tradiční bramborový salát
Vánočka ze šesti pramenů
Pravý staročeský smažený kapr
Štědrovečerní rybí polévka
Pavlova s granátovým jablkem a…
Sýrové kuličky
Šneci z listového těsta se slaninou a…
Čerstvé kimchi