Opékaná rybí směs
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Vypadá to zajímavě, ale možná by byl chutnější pastinák než petržel. Pastinák peču společně s brambory a mrkví a je to moc dobré.
Hovězí maso pěti vůní
Zapečené těstoviny se špenátem
Kuře „strejdy z Hlinska“
Alenčin medovník
Zeleninové těstoviny - bezmasé
Palačinky pečené na sucho
Zavařené houby ve sladkokyselém nálevu
Tvarohové knedlíky plněné ovocem
Skořicové šneky
Mrkvový krém se zázvorem a chilli
Česnečka
Restovaná zelenina s kuřecím masem
Palačinka z trouby s karamelizovaným…
Vepřové s mrkví, hráškem a…
Čokoládová roláda s lehkým krémem a…
Polévka z červené čočky
Mexický hrnec s rýží
Zimní minestrone