Opékaná rybí směs
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Vypadá to zajímavě, ale možná by byl chutnější pastinák než petržel. Pastinák peču společně s brambory a mrkví a je to moc dobré.
Vepřová pečeně se špenátem
Křenová pomazánka
Nanukové řezy
Bramborový špíz s česnekovo-sýrovou…
Banánový koktejl na spaní
Segedínský guláš - F.O.O.D.
Krůtí na smetaně
Bazalková pasta / pesto
Jehněčí kotlety na bylinkách
Houbové ragú s nudlemi
Houbový guláš
Koláč s kaki a skyrem
Topinky s houbami a čedarem
Podzimní salát Coleslaw
Jihočeská kulajda podle časopisu F.O…
Dýňové muffiny
Ginger shot
Tvarohové řezy s mákem