Opékaná rybí směs
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Vypadá to zajímavě, ale možná by byl chutnější pastinák než petržel. Pastinák peču společně s brambory a mrkví a je to moc dobré.
Zeleninové rizoto
Jednoduchá svíčková
Zapékané masíčko se sýry
Sýrový dort II.
Těstoviny s vejci, parmezanem a…
"Jahoďák" - dort
Blesková rýže kari podle Lidušky
Bramboračka naší babičky
Cukeťáčky s uzeným masem (bramboráky…
Vepřová pečeně na pivu s jablečnou…
Dýňový kompot
Kaplická cmunda
Butter chicken masala
Vláčný perník s jablky
Maďarský guláš
Dýňové latte
Vanilkový cheesecake
Dršťková polévka z václavek