Opékaná rybí směs
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Vypadá to zajímavě, ale možná by byl chutnější pastinák než petržel. Pastinák peču společně s brambory a mrkví a je to moc dobré.
Pikantní čalamáda
Sojčí těstovinový salát
Tvarůžková pomazánka (vařená,…
Jablečná bábovka s vaječným likérem
Brokolicovo-bramborové placičky
Palačinkový koláč s jablky a pudinkem
Banánový koláč se smetanou
„Šiml“: makovo-tvarohová náplň do…
Salát z čínského nebo pekingského…
Kuře na paprice
Dýňová polévka s hruškami
Houbová omáčka II.
Krupicový dezert se švestkovým…
Topinky se smaženicí
Nepečený jablkový dort
Kuře ve smetanové omáčce s parmazánem
Houbový guláš
Vanilkový cheesecake