Opékaná rybí směs
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Vypadá to zajímavě, ale možná by byl chutnější pastinák než petržel. Pastinák peču společně s brambory a mrkví a je to moc dobré.
Trojbarevný koláč naší babičky
Karibská kuřecí stehna
Pomazánka s tuňákem pro děti i…
Zapékané kysané zelí
Svatomartinská husa
Dunajské vlny s třešněmi
Domácí tavený sýr dle Ládi Hrušky
Nakládané masové kostky dušené na…
Sezamové kuře v těstíčku
Francouzské brambory s pórkem
Dršťková z bedel
Vepřové s mrkví, hráškem a…
Jablka v těstíčku s vanilkovou omáčkou
Nakládané houbičky
Mexická tortilla se zelným salátem
Jablkový koláč s drobenkou
Bramboračka s bylinkovými noky
Vanilkový cheesecake