Opékaná rybí směs
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Vypadá to zajímavě, ale možná by byl chutnější pastinák než petržel. Pastinák peču společně s brambory a mrkví a je to moc dobré.
Pestrý zeleninový kotlík
Jarní pomazánka
Kuřecí roláda s houbovou nádivkou
Fazolky se slaninou a sýrem - zapékané
Bramborové knedlíky plněné směsí s…
Italské kari rizoto s králičím masem
Blesková "svíčková" z kuřecích prsou
Bezmasá dýňová směs nejen na topinky
Kuře pečené na bramboráku
Krůtí závitky se zeleninovým bulgurem
Letní těstoviny
Cukety plněné mletým masem
Švestkové knedlíky z bramborového…
Rajčatový salát s prosciuttem a…
Whisky krkovice s opečenými bramborami
Ovocné tiramisu do skleničky
Květákové steaky z grilu
Restovaná zelenina se sýrem halloumi