Opékaná rybí směs
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Vypadá to zajímavě, ale možná by byl chutnější pastinák než petržel. Pastinák peču společně s brambory a mrkví a je to moc dobré.
Florentský telecí řízek
Lístkoví šneci se sýrem
Pstruh na másle
Bramborové placky se špenátovým…
Česnekovo-žampionové masíčko: minutka
Pikantní čočka s kuřecím masem
Cuketové špekáčky
Piškotový korpus - dvoupatrový dort
Plněné papriky s knedlíkem
Kuřecí paličky s pečenou zeleninou a…
Uzená polévka s kroupami a hráškem
Voňavé batátové karí
Šátečky se špenátem a uzeným
Čočka s bylinkami a uzeným masem
Šneci z listového těsta se slaninou a…
Šmyklavé (klouzavé) budějovické…
Čerstvé kimchi
Rýžová kaše s jablky a mandlemi