Opékaná rybí směs
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Vypadá to zajímavě, ale možná by byl chutnější pastinák než petržel. Pastinák peču společně s brambory a mrkví a je to moc dobré.
Bulharská pomazánka
Mrkvová pomazánka extra
Kuřecí prsa na pórku
Jahodový dort se smetanou
Rychlá sedlácká omeleta
Barevné hrnkové knedlíky
Zeleninové ratatouille
Pórková polévka se slaninou I.
Kyselica (zelňačka) s čabajkou
Pečená zelenina s kuskusem
Česnečka
Restovaná zelenina s kuřecím masem
Palačinka z trouby s karamelizovaným…
Vepřové s mrkví, hráškem a…
Čokoládová roláda s lehkým krémem a…
Polévka z červené čočky
Mexický hrnec s rýží
Zimní minestrone