Opékaná rybí směs
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Vypadá to zajímavě, ale možná by byl chutnější pastinák než petržel. Pastinák peču společně s brambory a mrkví a je to moc dobré.
Buchty s povidly
Kuře v jogurtové marinádě II.
Tortilla plněná mletým masem
Pstruh na grilu, ve slanině, plněný…
Francouzské toasty sladké
"Štafetky" - zákusky, roláda, řez
Pudinkové šneky Ládi Hrušky
Pečená žebírka na zelenině
Slané lívance
Křupavé bramboráky se zelným salátem
Jihočeská kulajda podle časopisu F.O…
Dýňové rizoto
Sekané houbové řízky
Míchanice na topinkách
Dýňový cheesecake
Ginger shot
Krůtí guláš s těstovinami
Dýňová polévka s hruškami