Opékaná rybí směs
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Vypadá to zajímavě, ale možná by byl chutnější pastinák než petržel. Pastinák peču společně s brambory a mrkví a je to moc dobré.
Zadělávané fazolky
Kuřecí prsa v nivové omáčce
Dýňový krém
Vařený krém do cukroví a řezů
Špízy z mletého (nejen) krůtího masa
Rybí pomazánka od babičky
Rajská polévka se špeclemi
Kořeněné kuře na česnekovém patizonu
Paštika z uzeného lososa
Thajské rýžové nudle Pad Thai
Kuličky z mletého masa s rychlou…
Zelňačka s klobásou
Tvarohovojablečná bábovka
Těstoviny s lososem a arašídovou…
Budapešť
Podmáslový koláč s jablky a…
Smetanová bramborová polévka
Trojí sladká ovesná kaše