Opékaná rybí směs
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Vypadá to zajímavě, ale možná by byl chutnější pastinák než petržel. Pastinák peču společně s brambory a mrkví a je to moc dobré.
Italské těstoviny
Sekaná jako roštěná
Jahodový pohár
Maso s paprikovou omáčkou
Fofr perník
Bílý roládový dort
Rychlá rajská polévka s pistáciemi
Drožďové knedlíčky - kořeněné
Bábovka (buchta, dort) z červené řepy…
Krůtí kostky na ajvaru s těstovinami
Chlebová polévka
Čokoládová buchta z cukety
Trhané vepřové
Špagety s cuketou a olivami
Guacamole
Melounový sorbet
Salát s melounem a fetou
Patizonová polévka s koprem a…