Opékaná rybí směs
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Vypadá to zajímavě, ale možná by byl chutnější pastinák než petržel. Pastinák peču společně s brambory a mrkví a je to moc dobré.
Slepice na smetaně
Posvícenské koláče z r. 1900
Jednoduchý grenadýrmarš
Míchaná vejce s avokádem
Domácí Pribináček
Klatovský řízek
Sýrové kuličky-smažené
Špecle se slaninou a žampiony
Brokolice (květák) se sýrovou…
Červené špagety
Dýňový kompot
Kaplická cmunda
Butter chicken masala
Vláčný perník s jablky
Maďarský guláš
Dýňové latte
Vanilkový cheesecake
Dršťková polévka z václavek