Opékaná rybí směs
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Vypadá to zajímavě, ale možná by byl chutnější pastinák než petržel. Pastinák peču společně s brambory a mrkví a je to moc dobré.
Vídeňský řízek
Kávové řezy s ořechy, čokoládou a…
Oříšková bábovka
Italská kuchyně- předkrmy - salát…
Slaná bábovka s olivami
Jednoduchá špenátovo-nivová polévka
Bylinková bešamelová omáčka (přeliv)
Dukátové buchtičky s krémem
Květákové placičky se schwarzwaldskou…
Smetanové fleky se zelím
Valentýnská čokoládová pěna
Hovězí sekaná Wellington
Krémová kuřecí polévka s kukuřicí
Kefírový koláč s jablky a čokoládovou…
Turecká vejce
"Kočičí tanec" - kroupy s čočkou
Chleba s avokádovou pomazánkou a vejci
Krémová brokolicová polévka s česnekem