Opékaná rybí směs
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Vypadá to zajímavě, ale možná by byl chutnější pastinák než petržel. Pastinák peču společně s brambory a mrkví a je to moc dobré.
Listové řezy s krémem
Kyselé zelí do skla
Perník s jablky 2
Slané vínové cukroví
Drožďové knedlíčky - kořeněné
Pečený čaj - hruškový
Česnekové řízky v těstíčku
Dušené kuře se zeleninou (tajine /…
Maďarský guláš po našem
Pastýřský koláč
Uzená polévka s kroupami a hráškem
Voňavé batátové karí
Šátečky se špenátem a uzeným
Čočka s bylinkami a uzeným masem
Šneci z listového těsta se slaninou a…
Šmyklavé (klouzavé) budějovické…
Čerstvé kimchi
Rýžová kaše s jablky a mandlemi