Opékaná rybí směs
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Vypadá to zajímavě, ale možná by byl chutnější pastinák než petržel. Pastinák peču společně s brambory a mrkví a je to moc dobré.
Neapolské nudle
Zadělávané fazolky
Tagliatelle se špenátem a houbovou…
Gnocchi s listovým špenátem
Plněné papriky v rajčatové omáčce
Nivové kremrole
Vepřovka z papiňáku
Krupicová kaše
Zeleninové ragú s červenou čočkou ala…
Kachna s fíkovým zelím
Tradiční bramborový salát
Vánočka ze šesti pramenů
Pravý staročeský smažený kapr
Štědrovečerní rybí polévka
Pavlova s granátovým jablkem a…
Sýrové kuličky
Šneci z listového těsta se slaninou a…
Čerstvé kimchi