Opékaná rybí směs
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Vypadá to zajímavě, ale možná by byl chutnější pastinák než petržel. Pastinák peču společně s brambory a mrkví a je to moc dobré.
Krůtí medailonky na zelenině
Šumavský králík
Vepřové v alobalu
Teplý bramborový salát
Ananasová čína
Měsíčky s citronovou polevou
Pečené plněné papriky III.
Dědovy škubánky na slano
Jemné lívance z acidofilního mléka -…
Cuketové bramboráky
Klasické lečo
Cukeťák z trouby
Borůvkový koláč s krémem z bílé…
Cuketové pickles s koprem
Jahodový sorbet
Topinky s pestem, rajčaty a…
Losos s hráškem