Opékaná rybí směs
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Vypadá to zajímavě, ale možná by byl chutnější pastinák než petržel. Pastinák peču společně s brambory a mrkví a je to moc dobré.
Pivní salát
Falešné španělské ptáčky
Čočka s vejcem a párkem
Houbová polévka se zakysanou smetanou
Dršťková polévka z vepřových žaludků
Telecí medailonky s parmskou šunkou a…
Kuřecí maso s pórkem a žampiony ve…
Mrkvovo-kedlubnové placky
Nádivkový beránek
Kuřecí paličky s pečenou zeleninou a…
Obalovaný asijský květák z trouby
Středomořská čočková polévka
Milionářské řezy se slaným karamelem
Gyoza knedlíčky
Mexický hrnec s rýží
Císařský trhanec
Quiche s červenou řepou a sýrem
Kachní prsa s nudlovým salátem