Opékaná rybí směs
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Vypadá to zajímavě, ale možná by byl chutnější pastinák než petržel. Pastinák peču společně s brambory a mrkví a je to moc dobré.
Staročeské zelníky s bramborami
Loupáčky zadělávané v domácí pekárně
Králík pečený na bůčku s bramboráčky
Mandlové hrudky - nepečené
Debrecínská polévka
Jednoduchá polévka z červené čočky…
Banánová espuma v čokoládové…
Pivní marinované špízy
Janina křenová omáčka s hrníčkovými…
Mrkvový krém se zázvorem a chilli
Polévka z červené čočky
Segedínský guláš - F.O.O.D.
Čokoládové brownies
Trojí sladká ovesná kaše
Jednoduchý salát z červené řepy
Asijské nudle s restovanou zeleninou
Restovaná zelenina s bulgurem a dipem
Francouzská cibulačka