Opékaná rybí směs
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Vypadá to zajímavě, ale možná by byl chutnější pastinák než petržel. Pastinák peču společně s brambory a mrkví a je to moc dobré.
Kachna po staročesku
Neapolské nudle
Výborná ořechová bábovka
Pikantule
Květákový nákyp s kuřecím masem
Kuřecí závitky - křehké a šťavnaté
Utajená česneková krkovička
Prdelačka z jelítka - jíšková
Cibulovo-česnekové plátky
Švestkové knedlíky z bramborového…
Cukeťák z trouby
Domácí kečup
Ricottový koláč s malinami a…
Plněné papriky podle časopisu F.O.O.D.
Ostružinový koláč s broskvemi
Pravé maďarské lečo
Čevapi s ajvarem
Okurky ve vinném octě