Opékaná rybí směs
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Vypadá to zajímavě, ale možná by byl chutnější pastinák než petržel. Pastinák peču společně s brambory a mrkví a je to moc dobré.
Rebarborový koláč
Lovecké řízky
Prdelky
Pikantní masová směs na topinky -…
Kančí svíčková se šípkovou omáčkou
Pštrosí maso s rozmarýnem
Vláčný mrkvový dort s tvarohovou…
Zapečené brambory se špenátem a…
Špecle s fazolkami
Ostré řízky z krkovice
Krémová dýňová polévka dle časopisu F…
Vepřové s mrkví, hráškem a…
Jablka v těstíčku s vanilkovou omáčkou
Vejmrda
Mexická tortilla se zelným salátem
Jablkový koláč s drobenkou
Bramboračka s bylinkovými noky
Vanilkový cheesecake