Opékaná rybí směs
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Vypadá to zajímavě, ale možná by byl chutnější pastinák než petržel. Pastinák peču společně s brambory a mrkví a je to moc dobré.
Drožďová pomazánka - Dědův recept
Sterilovaná paprika v nálevu s olejem
Pudinkové kostky s tvarohem - bez…
Banánová espuma v čokoládové…
Jednoduchá nivová pomazánka s křenem
Pomerančové mojito
Chřest smažený v trojobalu
Čokoládová buchta z cukety
Dvouvrstvý koláč z jednoho těsta, co…
Polévka z pečeného květáku
Dýňová polévka s hruškami
Houbová omáčka II.
Lamington
Topinky se smaženicí
Nepečený jablkový dort
Kuře ve smetanové omáčce s parmazánem
Houbový guláš
Vanilkový cheesecake