Opékaná rybí směs
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Vypadá to zajímavě, ale možná by byl chutnější pastinák než petržel. Pastinák peču společně s brambory a mrkví a je to moc dobré.
Italská omáčka
Václavkový guláš
Roštěnky na špeku
Jemná pórková pomazánka
Velikonoční beránek dle časopisu F.O…
Pohankové rizoto s cizrnou a kuřecím…
Těstoviny zapečené s mozzarellou
Domácí paštika II.
"Patizoňáčky" - bramboráky z patizonu
Vepřové výpečky s bramboráčky a…
Boží milosti F.O.O.D.
Domácí jitrnice
Polévka z pečené zeleniny
Rolovaná krkovice à la porchetta
Masopustní koblihy dle časopisu F.O.O…
Quiche s červenou řepou a sýrem
Kachní prsa s nudlovým salátem
Chleba s avokádovou pomazánkou a vejci