Opékaná rybí směs
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Vypadá to zajímavě, ale možná by byl chutnější pastinák než petržel. Pastinák peču společně s brambory a mrkví a je to moc dobré.
Falešné španělské ptáčky
Domácí bramborové hranolky
Banánovo-broskvové tiramisu
Vepřové koleno na černém pivě
Nakládané brusinky
Chlebíčky s vejcem
Hrachová, čočková, fazolová se…
Zapečený lilek s tuňákem
Sladký zeleninový salát z paprik,…
Kyjevský řízek s brokolicovou kaší
Domácí kečup
Steakový salát s balzamikem
Borůvkový cheesecake
Ostružinový koláč s broskvemi
Buřtguláš podle časopisu F.O.O.D.
Rajčatová salsa
Okurky ve vinném octě
Gazpacho - andaluská zeleninová…