Opékaná rybí směs
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Vypadá to zajímavě, ale možná by byl chutnější pastinák než petržel. Pastinák peču společně s brambory a mrkví a je to moc dobré.
Koprovka podle Barunky
Květákový nákyp s kuřecím masem
Česneková polévka IV.
Šusky (opečené škubánky)
Hermelínová omeleta
Cuketa s vejci - smaženice
Tvarohové kynuté buchty
Segedín s knedlíkem po našem
Hovězí kližka se smetanovou houbovou…
Řecká musaka podle časopisu F.O.O.D.
Domácí kečup
Steakový salát s balzamikem
Borůvkový cheesecake
Ostružinový koláč s broskvemi
Buřtguláš podle časopisu F.O.O.D.
Rajčatová salsa
Okurky ve vinném octě
Gazpacho - andaluská zeleninová…