Opékaná rybí směs
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Vypadá to zajímavě, ale možná by byl chutnější pastinák než petržel. Pastinák peču společně s brambory a mrkví a je to moc dobré.
Celerová pomazánka se sýrem
Rybí pomazánka II.
Valašské koláče - Frgále
Kremrole s vanilkovo-nugátovým krémem
Tvarohovo-čokoládová bábovka
Bagely
Pomerančová zmrzlina
Krkovička pečená na medu a hořčicí
Bramborové knedlíky sypané cibulovo…
Lepenice s trhaným uzeným
Jihočeská kulajda podle časopisu F.O…
Topinky s houbami a čedarem
Dýňové muffiny
Koláč s kaki a skyrem
Houbový guláš
Podzimní salát Coleslaw
Ginger shot
Tvarohové řezy s mákem