Opékaná rybí směs
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Vypadá to zajímavě, ale možná by byl chutnější pastinák než petržel. Pastinák peču společně s brambory a mrkví a je to moc dobré.
Vaječná omeleta a la Brillat Savarin
Ostrá pomazánka s pivem
Brambory na paprice jako příloha
Minipizzy - šnečci
Jarní ředkvičková pochoutka
Nakládaný hermelín VI.
Čokoládový dort ala Sacher
Čokoládový krém II.
Vláčný makovník / makovec
Chili con carne
Masopustní koblihy dle časopisu F.O.O…
Krémová brokolicová polévka s česnekem
Španělské „španělské ptáčky“…
Tvarohová bábovka s vanilkou a hruškou
Turecká vejce
Palačinka z trouby s karamelizovaným…
Snídaňová tortilla
Chleba s avokádovou pomazánkou a vejci