Opékaná rybí směs
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Vypadá to zajímavě, ale možná by byl chutnější pastinák než petržel. Pastinák peču společně s brambory a mrkví a je to moc dobré.
Vynikající zapečené vepřové kotlety
Tvarohové řezy trojbarevné
Drožďová pomazánka - úplně jinak
Senzační řezy z velkého plechu
Čínské rizoto
Cizrna na italský způsob II.
Jablečný koktejl
Zdravý ovesný dortík
Hrachová polévka
Houbové ragú s nudlemi
Jihočeská kulajda podle časopisu F.O…
Dýňové rizoto
Sekané houbové řízky
Míchanice na topinkách
Dýňový cheesecake
Ginger shot
Krůtí guláš s těstovinami
Dýňová polévka s hruškami