Opékaná rybí směs
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Vypadá to zajímavě, ale možná by byl chutnější pastinák než petržel. Pastinák peču společně s brambory a mrkví a je to moc dobré.
Valašská kyselica
Bramborové šišky s mákem
Koule ze Salka
Linecké těsto pro začátečníky
Karbanátky z ovesných vloček
Smažená hlíva
Špízy se sýrem a uzeninou
Slaný krokodýl z majonézového těsta
Anglická gulášová polévka
Grilovaný losos ve slanině
Rajčatová polévka
Buřtguláš podle časopisu F.O.O.D.
Křehký koláč s mascarpone a malinami
Palačinky s krémem a lesním ovocem
Halloumi z grilu na salátu
Domácí kečup
Okurky ve vinném octě
Klasický burger