Opékaná rybí směs
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Vypadá to zajímavě, ale možná by byl chutnější pastinák než petržel. Pastinák peču společně s brambory a mrkví a je to moc dobré.
Svíčková z kuřete
Gyros po řecku s českým masem
Zapečená brokolice s krabími tyčinkami
Rajčatový salát II.
Králík v zelenině s hořčicí
"Tiramisu" roláda
Makový koláč s rebarborou
Žampionová polévka se zakysanou…
Dušené maso s hráškem
Španělská bramborová polévka
Klasická zelňačka
Švédské masové kuličky
Litý perník s jablky
Nejjednodušší gratinované brambory
French toast
Mačkané brambory
Vanilkový cheesecake
Dršťková polévka z václavek