Opékaná rybí směs
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Vypadá to zajímavě, ale možná by byl chutnější pastinák než petržel. Pastinák peču společně s brambory a mrkví a je to moc dobré.
Čokoládová bábovka bez vajec
Krakonošův dlabanec
Amur (ryba) v bylinkovém těstíčku
Plněné papriky II.
Rohlíčky s nugátovou náplní
Česnekovo-žampionové masíčko: minutka
Jablečné vdolečky - kynuté, pečené
Cuketové špekáčky
Domácí vepřová šunka
Quiche s červenou řepou a sýrem
Houbový guláš
Koláč s kaki a skyrem
Topinky s houbami a čedarem
Podzimní salát Coleslaw
Jihočeská kulajda podle časopisu F.O…
Dýňové muffiny
Ginger shot
Tvarohové řezy s mákem