Opékaná rybí směs
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Vypadá to zajímavě, ale možná by byl chutnější pastinák než petržel. Pastinák peču společně s brambory a mrkví a je to moc dobré.
Zapečené žampiony
Plov (Pilaf) - Ázerbájdžánské národní…
Lehká rajská omáčka
Slaný koláč s pórkem
Zapečené brambory s cuketou a třemi…
Brokolice pečená s česnekem a citronem
Povidlové knedlíky kynuté - bez vajec
Těstoviny se špenátem
Pečená vepřová plec s bramborem
Chili con carne
Masopustní koblihy dle časopisu F.O.O…
Krémová brokolicová polévka s česnekem
Španělské „španělské ptáčky“…
Tvarohová bábovka s vanilkou a hruškou
Turecká vejce
Palačinka z trouby s karamelizovaným…
Snídaňová tortilla
Chleba s avokádovou pomazánkou a vejci