Opékaná rybí směs
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Vypadá to zajímavě, ale možná by byl chutnější pastinák než petržel. Pastinák peču společně s brambory a mrkví a je to moc dobré.
Šafránová omáčka
Lemon Cheesecake
Český chleba v cizině
Křupavé cibulové kroužky
Srdce na smetaně
Dunajské vlny s třešněmi
Křehké jablkovo-tvarohové řezy
Cheesecake z domácí lučiny
Čokoládové řezy se zakysanou smetanou
Salát z pečené dýně s trhaným masem a…
Husí polévka s játrovými knedlíčky
Svatomartinská husa
Lokše
Mrkvové rohlíčky s povidly
Dýňové rizoto
Tažený jablkový závin
Dýňový koláč s krémem ze smetanového…
Husí kaldoun s játrovými knedlíčky