Opékaná rybí směs
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Vypadá to zajímavě, ale možná by byl chutnější pastinák než petržel. Pastinák peču společně s brambory a mrkví a je to moc dobré.
Doudlebské vdolky
Jahodové řezy z Galaretky
Zeleninová česnečka s kroupami
Autíčka k snídani
Rebarborový crumble se zakysanou…
Pizza roláda podle mě
Krém na zdobení dortů
Bylinková bešamelová omáčka (přeliv)
Kořeněné šátečky se šunkou a sýrem
Plněné papriky podle časopisu F.O.O.D.
Rebarborový džem s vanilkou
Chřest s křupavou posýpkou a…
Nudle s hovězím masem a hoisin omáčkou
Křehký dort s revení
Sirup ze smrkových výhonků
Koprová omáčka se ztraceným vejcem
Domácí vanilkový a kakaový pribináček
Koláč z rebarbory