Opékaná rybí směs
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Vypadá to zajímavě, ale možná by byl chutnější pastinák než petržel. Pastinák peču společně s brambory a mrkví a je to moc dobré.
Africké kari
Grilované cukety a lilky v olejovo…
Houbové ragú
Houstičky z domácí pekárny
Dýně s kořenovou zeleninou na smetaně…
Muffiny s čokoládou
Jednoduchá pomazánka s Romadurem
Krůtí chilli con carne
Těstoviny se špenátem
Smažený kapr bez kostí
Tradiční bramborový salát
Vánočka ze šesti pramenů
Pravý staročeský smažený kapr
Štědrovečerní rybí polévka
Pavlova s granátovým jablkem a…
Sýrové kuličky
Šneci z listového těsta se slaninou a…
Čerstvé kimchi