Opékaná rybí směs
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Vypadá to zajímavě, ale možná by byl chutnější pastinák než petržel. Pastinák peču společně s brambory a mrkví a je to moc dobré.
Cizrnové kari
Marinované špízy
Nastavovaná kaše
Tradiční trdelník
Guláš z hlívy ústřičné s bramboráčky
Jehněčí na bylinkách a rajčatech
Přírodní krkovička se zelím
Koprová omáčka se žampiony
Krémová kukuřičná polévka
Kaplická cmunda
Zeleninový boršč
Kuřecí prsa s pečenou dýní a mačkaným…
Pečená zelenina s bylinkami
Skořicové šneky
Mrkvový krém se zázvorem a chilli
Nepečený jablkový dort
Kaldoun s játrovými knedlíčky
Tvarohové řezy s mákem