Opékaná rybí směs
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Vypadá to zajímavě, ale možná by byl chutnější pastinák než petržel. Pastinák peču společně s brambory a mrkví a je to moc dobré.
Celerová pomazánka se sýrem
Salát z brambor a kyselého zelí
Bramborovo vajíčková pomazánka
Hovězí vývar s nudlemi
Meruňkový táč kynutý
Bulharská musaka -Olga
Karbenátky po našem
Kořeněné chipsy z hlívy
Domácí chléb z pekárny
Smaženky z vánočky s pečeným zelím a…
Pečená kachna s houskovými knedlíky a…
Francouzský toast ze zbylé vánočky…
Zelňačka s klobásou
Šneci z listového těsta se slaninou a…
Pavlova s granátovým jablkem a…
Sýrové kuličky
Čočka s bylinkami a uzeným masem
Pikantní česneková pomazánka