Opékaná rybí směs
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Vypadá to zajímavě, ale možná by byl chutnější pastinák než petržel. Pastinák peču společně s brambory a mrkví a je to moc dobré.
Křenová omáčka
Česnekové kuřecí nebo krůtí řízky
Celerová pomazánka s vejcem
Kuře pečené na medu a citronu
Těstoviny s kozím sýrem
Brambory s kapustou a sýrem - zapečené
Jednoduché pivní staročeské řízky
Bezvaječný nepečený mangový…
Bylinkové vepřové s bramborem a…
Dýňové karí se špenátem a čočkou
Kaldoun s játrovými knedlíčky
Svatomartinská husa
Lokše
Rohlíčky s povidly
Dušené červené zelí
Hruškový crumble s perníkem
Zelňačka s klobásou
Šmyklavé (klouzavé) budějovické…