Opékaná rybí směs
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Vypadá to zajímavě, ale možná by byl chutnější pastinák než petržel. Pastinák peču společně s brambory a mrkví a je to moc dobré.
Holandské řízky
Tvarohová buchta tříbarevná
Ohavečské košíčky
Rychlovka s gnocchi
Kynutá cmunda
Panenky v parmském kabátku s…
Červená čočka a grilovaný lilek s…
Zapečené palačinky s masem a zeleninou
Domácí (plněné) rohlíky
Citronové orzo se špenátem
Polévka z pečené mrkve a červené čočky
Pikantní pečený bůček
Houbová omáčka s bramborovými buchtami
Cuketové kuličky v rajčatové omáčce
Hrnková dýňová roláda
Křížaly - sušená jablka
Makovec se švestkami
Huevos rancheros