Opékaná rybí směs
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Vypadá to zajímavě, ale možná by byl chutnější pastinák než petržel. Pastinák peču společně s brambory a mrkví a je to moc dobré.
Chobotnice po athénsku
Mleté maso s kysaným zelím
Bramborová pánev (omeleta)
Tvarohová pomazánka s tuňákem
Papriková pomazánka II.
Sýrovo-šunkové těstoviny
Krachle z listového těsta
Zeleninová frittata
Uzený losos na grilu
Smažené toasty se špenátem a sýrem
Francouzská cibulačka
Turecká vejce
Čokoládové řezy se zakysanou smetanou
Butter chicken (máslové kuře) s flat…
Jablkový koláč ve skleničce
Čerstvé kimchi
Čokoládové brownies