Opékaná rybí směs
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Vypadá to zajímavě, ale možná by byl chutnější pastinák než petržel. Pastinák peču společně s brambory a mrkví a je to moc dobré.
Skotská vejce
Bramborák rodeo II.
Drůbeží játra rychlá a dobrá
Zeleninové těstoviny - bezmasé
Polévka z uzeného stehýnka
Papriková krémová polévka
Listové šátečky (nejen) s tuňákem
Bublanina z remosky
Salát z grilované červené řepy s…
Těstoviny s lososem a arašídovou…
Jihočeská kulajda podle časopisu F.O…
Dýňové rizoto
Sekané houbové řízky
Míchanice na topinkách
Dýňový cheesecake
Ginger shot
Krůtí guláš s těstovinami
Dýňová polévka s hruškami