Opékaná rybí směs
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Vypadá to zajímavě, ale možná by byl chutnější pastinák než petržel. Pastinák peču společně s brambory a mrkví a je to moc dobré.
Staročeské zelníky s bramborami
Cordon bleu se sýrem a šunkou
Tvarohová bábovka co se povede
Odpalované větrníčky s vanilkovou…
Grilované cukety a lilky v olejovo…
Velikonoční perníčky - hned měkké
Boršč III.
Podzimní salát Coleslaw
Tvarohové koblížky s jablky
Bleskové špagety s rajčaty a burratou
Jihočeská kulajda podle časopisu F.O…
Dýňové rizoto
Sekané houbové řízky
Míchanice na topinkách
Dýňový cheesecake
Ginger shot
Krůtí guláš s těstovinami
Dýňová polévka s hruškami